Партія Медведчука обрала свого очільника на Вінниччині (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Партія Медведчука обрала свого очільника на Вінниччині (ВІДЕО)

У Вінниці обрали голову місцевого осередку партії «Опозиційна платформа – За життя». Очільником організації став Ігор Кисельов. Таке рішення було прийнято на партконференції. Напередодні вона пройшла в одному з невеличких вінницьких конференц-залів. Запрошували тільки своїх.

У Вінниці обрали голову місцевого осередку партії «Опозиційна платформа – За життя». Очільником організації став Ігор Кісільов. Таке рішення було прийнято на партконференції. Напередодні вона пройшла в одному з невеличких вінницьких конференц-залів. Запрошували тільки своїх.

Про це повідомляє 112.ua. Голова вінницької організації, мабуть, лише починає свою публічну діяльність, тому з риторикою не дуже "дружить".

«Наша основна мета: на найближчих місцевих виборах досягти найкращого результату, зробити вінницький регіон базовим для нашої партії. Для цього ми будемо відкривати громадські приймальні безпосередньо в обласному центрі по всім районам. Це для того, аби після найближчих місцевих виборів ми мали представництво в обласних, міських, селищних, сільських місцевих радах. Щоб таким чином ми доносили до вінничан наші основні меседжі, нашу стратегію», - заявив новий очільник осередку журналістам телеканалу, який пов’язують із керівництвом партії.

Серед присутніх у залі були переважно люди, які мало відомі вінничанам, окрім колишнього заступника голови ОДА Р. Аксельрода.

Що відомо про Ігоря Кисельова? У 2019-му його було обрано від ОПЗЖ до Ради (№18 у списку). У 2002 році, після закінчення Вінницькій ЗОШ №26, він вступив до Вінницької філії Міжрегіональної академії управління персоналом на факультет «менеджмент організацій», на денну форму навчання. Але згодом перевівся в інший заклад. Нардеп у 2008-му закінчив Вінницький торгово-економічний інститут КНТЕУ. У 2010-11 роках був помічником-консультантом нардепів від ПР С. Момота та Ю. Марокка. Далі працював в Адміністрації президента, Держсільгоспінспекції. З 2014 року – депутат Київради від УДАРу, член фракції «Єдність». У жовтні 2016 року Кисельов був фігурантом скандалу щодо неперсонального голосування на пленарному засіданні Київради.

Нагадаємо, що ОПЗЖ очолюють відомі українські політики Віктор Медведчук, Вадим Рабінович та Юрій Бойко. Партія відома своїми проросійськими поглядами. На сайті партії наразі відсутня інформація щодо регіонпальних офісів та осередків.

Олег Верлан

31 січня, 2020