Парковки біля вінницького авторинку Сатурн не буде. У мерії дали відповідь

Новини Вінниці / Парковки біля вінницького авторинку Сатурн не буде. У мерії дали відповідь

Нещодавно ми повідомляли про петицію, яку розмістив вінничанин Юрій Українець стосовно повернення паркомісць поблизу авторинку Сатурн. Її підтримали 363 жителя міста, тому відповідь від Вінницької міської ради чекати довго не довелось. Однак, навряд чи вона задовільнить усіх хто прийняв участь у підписанні..

Нещодавно NaПарижі повідомляв про петицію, яку розмістив вінничанин Юрій Українець, стосовно повернення паркомісць поблизу авторинку "Сатурн". Її підтримали 363 жителя міста, тому відповідь від Вінницької міської ради чекати довго не довелось. Однак, навряд чи вона задовільнить усіх, хто прийняв участь у підписанні..

"У зв’язку із капітальним ремонтом вул. Пирогова відповідно до проектно-кошторисної документації було змінено організацію дорожнього руху. Місця для паркування транспортних засобів вздовж авторинку «Сатурн» не передбачено. Крім того, було встановлено дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» та нанесено дорожню розмітку 1.4, яка позначає місця, де заборонено зупинку та стоянку транспортних засобів. Для паркування транспортних засобів облаштовано місця всередині авторинку «Сатурн» та на території готелю «Гостинний двір». 

Одночасно повідомляємо, що на адресу Управління патрульної поліції у Вінницькій області було направлено лист щодо посилення контролю за дотриманням водіями Правил дорожнього руху України, особливо в частині паркування транспортних засобів в зазначеному місці." - йдеться у відповіді.

Ірина Заіковата

12 вересня, 2019