Паранормальне явище: у Курській області РФ тротилом підірвали залізничну колії, але вибуху ніхто не чув

Новини Вінниці / Паранормальне явище: у Курській області РФ тротилом підірвали залізничну колії, але вибуху ніхто не чув

Містичні чи паранормальні явища починають фіксувати у Курській області Росії. Залізничне полотно у напрямку України несподівано виявилося підірваним. Жителі навколишніх запевнили поліцію та військових, що не чули вибухів.

Як зазначає «Медуза», ушкодження залізничних колій виявили в районі 14 кілометрів перегону «Льгов-Локінська». Їх помітив обхідник. Випадково.  

Повідомляють, що невідомі заклали вибуховий пристрій вагою близько 200 грамів у тротиловому еквіваленті під рейку та підірвали вибухівку. Силовики пішли по хатам в селах, розпитували про вибух, але ніхто нічого не чув… Ніби його і не було.

Уточнимо, що пасажирські поїзди не їздять цією ділянкою з 2014 року. Це залізничне полотно використовують тільки маневрові та вантажні поїзди.

Можна припустити, що у Курській області виявлено паранормальну зону. Альтернативний варіант – пошкоджене полотно справа рук «рейкових» партизанів.

Олег Верлан

16 серпня, 2022