«Особистий кабінет» на 104.ua: чи покращить він надання послуг з газопостачання вінничанам і чи стануть споживачі краще платити?

Новини Вінниці / «Особистий кабінет» на 104.ua: чи покращить він надання послуг з газопостачання вінничанам і чи стануть споживачі краще платити?

Вінничани, як ніхто інші знають, що вчасно передані показання газового лічильника враховуються при формуванні рахунку до оплати за природний газ. Адже саме ця інформація є основою нарахування плати за розподіл газу на наступний «газовий рік». Однак, кількість боржників на жаль не зменшується…

Вінничани, як ніхто інші знають, що вчасно передані показання газового лічильника враховуються при формуванні рахунку до оплати за природний газ. Адже саме ця інформація є основою нарахування плати за розподіл газу на наступний «газовий рік». Однак, газопостачальники жаліються на те, що кількість боржників не зменшується… У компанії вважають, що «Особистий кабінет» змінить ситуацію.

Як стало відомо з офіційної сторінки Facebook АТ "Вінницягаз", станом на 1 березня 2020 року на сайті 104.ua в «Особистому кабінеті» вже зареєструвались близько 135 тисяч вінничан. Це в свою чергу на 24 тисячі побутових споживачів газу більше, ніж на початку року. У компанії вважають, що це свідчить про зручність та доступність «Особистого кабінету» у користуванні.

Загалом, для зручності передачі показань газових лічильників функціонують цілий ряд онлайн-сервісів «Вінницягаз». Це:

  • особистий кабінет на сайті 104.ua https://104.ua/ua/ ;
  • 04Mobile http://bit.ly/2ZvlI2j;
  • 104 Mobile Light http://bit.ly/2KjleGk;
  • чат бот «7104ua» у месенджері Viber http://bit.ly/2IyJmph ;
  • смс на короткий номер 7104 у наступному форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр);голосове меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру у розділі "2";
  • електронна пошта [email protected] .

Майже усі названі сервіси, за виключенням Контакт-центру компанії, працюють цілодобово, без вихідних. Контакт-центр приймає телефонні дзвінки щоденно з 8:00 до 20:00. Довідкову інформацію можна отримати у Контакт-центрі компанії за телефонами 067-01-10-104, (0432) 509-104.

Крім того, на території області функціонують 7 сучасних Центрів обслуговування клієнтів «Вінницягаз» та відділення клієнтського сервісу на місцях. Тут споживачі отримують послуги у режимі офлайн.

Як працюють онлайн-сервіси "Вінницягаз" і як вони допоможуть швидко вирішити усі "газові справи" посадовці компанії розповіли журналістам. Детальніше у відеосюжеті.

Ірина Заіковата

8 березня, 2020