Особлива прем’єра у Вінниці: «Між хмарами: траєкторія кохання» - вистава, що відгукнеться всередині хвилею мурашок

Новини Вінниці / Особлива прем’єра у Вінниці: «Між хмарами: траєкторія кохання» - вистава, що відгукнеться всередині хвилею мурашок

- Світ не треба завойовувати. Його треба для себе відкривати, а ще - не боятися відкриватися йому, - запрошують на свою прем’єру усіх вінничан актори «Території Театральної Творчості».

Світ не треба завойовувати. Його треба для себе відкривати, а ще - не боятися відкриватися йому. Такими словами запрошують на свою прем’єру усіх вінничан актори «Території Театральної Творчості».

Вже цієї неділі, 8 грудня, о 18.00 у Вінницькій обласній філармонії вони представлять свою нову виставу «Між хмарами: траєкторія кохання», яка стане відкриттям для кожного глядача!

Сповнена найвідвертіших зізнань, глибокого змісту, блискучого поєднання лірики та гумору, вистава подарує не тільки безцінні години насолоди театром й відпочинку для душі, а й надихне кожного на втілення своїх власних мрій.

«Між хмарами: траєкторія кохання» - це неймовірно зворушлива та щира історія про істинні бажання, про те, що відчуває людина, коли втілює свої мрії або навпаки - зраджує їм, про силу підтримки, індивідуальність і своє власне «звучання», про те, від чого виростають крила за спиною, про дружбу, підкорення вершин та кохання!

- Герої вистави «Між хмарами: траєкторія кохання» - це звичайні люди зі своїми незвичайними історіями. Кожен з них має свої мрії, хоче кохати і бути коханим, займатися улюбленою справою. Кожен хоче бути щасливим саме у своєму розумінні «щастя», - розповідає режисер-постановниця і сценарист вистави, керівник «Території Театральної Творчості» Анна Вараниця. - Адже в усіх нас свої сюжети, своє звучання і свій вогонь у серці. І вся правда в тому, що саме звичайні люди роблять неймовірні вчинки, справжні чудеса, надихають своєю щирістю, працьовитістю, вміють кохати і дружити, переживати та підтримувати, йти до своїх маленьких мрій, які дарують великі крила за спиною….

На прем’єрі вистави у головних ролях ми побачимо Анну Вараницю, Ірину Верніковську, Дар'ю Радзіковську, Софію Сакалош, Анастасію Шиманську, Ігоря Огерчука, Захара Чайковського та Василя Оленича.

Історії, якими вони будуть ділитися зі сцени, дуже особисті, але водночас – будуть близькі абсолютно кожному глядачу. Тож готуйтесь відкривати серця красі і найсокровеннішим почуттям!

- Ця вистава - це магія, яка твориться серцем, - відзначає акторка Софія Сакалош. - Це сценарії, які абсолютно життєві і реальні. Це те, що змушує заглиблюватись і захоплюватись. Бо театр – це любов.

- Потрібно підкорювати власну висоту, а не намагатися комусь щось довести, - переконана акторка Дар’я Радзіковська. - У кожної людини є те, від чого у неї з’являються крила за спиною. Окриляють почуття і люди, успіх і добрі справи, і.. звичайно ж – любов! Це відчуття і є саме життя, коли серце на сьомому небі!

 

- Вистави Анни Вараниці завжди надзвичайно проникливі і змушують задуматися про головні речі, як глядачів, так і акторський склад, - додає актор Ігор Огерчук. - Я мав радість бути на її виставах по обидва боки куліс, і будучи актором, ти на численних репетиціях, набагато глибше проникаєш у життя персонажів, розумієш їх емоції, проводиш паралель зі своїм життям... Це неймовірні відчуття і я зроблю усе можливе, що 8 грудня передати ці відчуття глядачам!

- Сценарії Анни Вараниці хочеться розбирати на цитати. Вони побудовані на цінностях, на важливих речах, які ви бачите чи відчуваєте у своєму житті, - відзначає акторка Ірина Верніковська. - У кожного бувало, коли сидиш у театрі, у кіно, чи просто мимоволі чуєш чиюсь розмову, і раптом якась фраза або сюжет відгукуються всередині хвилею мурашок, а іноді слізьми щастя чи болю. Щось ніби спеціально адресоване ТОБІ! У цю мить розумієш, що ти тут невипадково. Ти мав це почути! Отримати метафоричну або пряму відповідь на підсвідомі чи свідомі питання та пошуки. Це і є той самий терапевтичний ефект, після якого стаєш трішечки іншим. Наближаєшся до себе справжнього.

- Я вірю, що творчість живе в кожній людині: у когось її більше, а у когось – менше. Творчість - це дозволити собі вчитися і помилятися, помічати дрібниці і мріяти про глобальне, бачити прекрасне в буденному, не боятися експериментувати і втілювати свої ідеї в життя, виражати свій внутрішній світ, - ділиться режисерка Анна Вараниця. – Я вірю, що крила нам дарують мрії, імпульси, які йдуть від серця, любов, творчість, подорожі, маленькі затишні моменти з близькими - все те, що здатне підняти нас над буденністю.

Не пропустіть у неділю, 8 грудня, о 18.00 у Вінницькій обласній філармонії прем’єру вистави «Між хмарами: траєкторія кохання».

Останні квитки на виставу можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», «Універмагу», театру Садовського, Вінницької обласної філармонії, Будинку офіцерів та Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Ірина Заіковата

3 грудня, 2019