"Опущу" і "урою": вінницька депутатка Редько розповіла про "погрози" від колеги Яремчука (ВІДЕО)

Новини Вінниці / "Опущу" і "урою": вінницька депутатка Редько розповіла про "погрози" від колеги Яремчука (ВІДЕО)

Сьогодні, 29 березня, під час сесії обласної ради депутати від фракції "Батьківщина" Тетяна Редько та партії "Опозиційний блок" Юрій Яремчук обмінялися черговою порцією люб'язностей на адресу один одного.

Сьогодні, 29 березня, під час сесії обласної ради депутати від фракції "Батьківщина" Тетяна Редько та політичної партії "Опозиційний блок" Юрій Яремчук обмінялися черговою порцією люб'язностей на адресу один одного.

Під час перерви пленарного засідання сесії Юрій Яремчук прямував до виходу із сесійної зали "по головах". У прямому сенсі слова...

Після цього депутатка заявила, що у неї "ввірвався терпець" і вона більше не буде мовчати, адже її колега не дотримується етики, погрожує їй та "застосовувує силу". 

"Я довно мовчала, але більше не можу... Скільки це може тривати, скільки людина, яка 4 рази була регіоналом, яка набрала 17 чи 27 голсів під час виборів, не знаю точно, була у списку 250-ю, стала шоуменом сесії обласної ради. На яких підставах, людина, яка не проголосувала за те, щоб Росію визнати агресором, яка за Януковичем носила квітки і в очі йому заглядала, тут керує. Ми знаємо прекрасно, що він зрадить країну, яке він має моралье право бути членам конкурсної комісії і судити професорів, академіків? Це позор нас усіх, не тільки його. Прошу долучити до кримінальної справи його погрози "опущу" і "урою", - зауважила Тетяна Редько.

Депутати та журналісти вже трохи звикли до розборок з "інтимним підтекстом" цих обранців. Раніше NaПарижі повідомляв, що вінницькі депутати Яремчук і Редько видали чергову "серію" епічного протистояння.