Опублікували відео «найдорожчої ДТП» Вінниці: на шаленій швидкості водій їхав по зустрічні смузі, але у патрульних претензій не виникло

Новини Вінниці / Опублікували відео «найдорожчої ДТП» Вінниці: на шаленій швидкості водій їхав по зустрічні смузі, але у патрульних претензій не виникло

Ввечері 10 березня у центрі Вінниці сталось зіткнення двох автомобілів BMW. Унаслідок ДТП ніхто не постраждав. На місце аварії прибули патрульні, але водії оформили європротокол.

Саме так прокоментували у патрульній поліції ситуацію, яку у соцмережах назвали «найдорожчим ДТП» міста, адже в аварії «зіпсували» елітну BMW i8.

Вже 13 березня Ситуаційний центр м. Вінниця опублікував вражаючі кадри аварії на розі Соборної та Артинова, які потрапили в огляд міських камер відеонагляду.

«10 березня, близько 19:30 водій автомобіля BMW виїхав на трамвайні колії зустрічного руху. На перехресті нерівнозначних доріг водій іншого авто, виконував маневр із ввімкненим покажчиком повороту. У цей момент іномарка з’їхала із проїжджої частини, пошкодила клумби встановлені на тротуарі та в’їхала у припаркований автомобіль BMW Х5.

На щастя, обійшлося без травмованих. До місця події прибули патрульні поліцейські. Охоронці порядку зазначили, що дану автопригоду вирішено шляхом складання європротоколу.

Також у соцмережі з’явилось відео, де винуватець аварії добросовісно відновив благоустрій та встановив нові клумби для квітів», - йдеться у повідомленні.

Отакої…

Макс Мельник

13 березня, 2023