Оперна діва з музичним інструментом майбутнього. Вінничанка підкорила «Україна має талант»

Новини Вінниці / Оперна діва з музичним інструментом майбутнього. Вінничанка підкорила «Україна має талант»

Космічний образ, унікальний голос та футуристична лазерна арфа від випускниці Вінницького педагогічного університету стали відкриттям сезону 2021-го року. У 4-му випуску шоу «Україна має талант» виступила 37-річна Ольга Поліщук — єдина у світі оперна діва, яка грає на музичному інструменті майбутнього - лазерній арфі NovaЯ

Своїм виступом Ользі вдалося викликати захват суддів і отримати чотири «Так».

«Та оперна діва з лазерною арфою, яка підкорила серця мільйонів українців — наша вінничанка, випускниця музично-педагогічного факультету Вінницького Педагогічного університету, Ольга Поліщук! — написала на власній сторінці у Facebook професорка ВДПУ, народна артистка України Ірина Швець. — Це був «зірковий» випуск! Наразі Ольга відома співачка, яка працює у жанрі експериментальної музики». 

Ольга має рідкісний талант — професійно співає трьома різними манерами: естрадною, оперною і етнічною. Вона першою з українських співачок почала створювати костюми, що світяться, і виступати в них.

У грудні 2019 року Поліщук була удостоєна нагороди Жінка III тисячоліття за внесок у розвиток сучасної музики та мистецтва.

Олеся Рудницька

23 листопада, 2021