Опалювальний сезон у Вінниці розпочнеться 15 жовтня. У міськвиконкомі оприлюднили рішення

Новини Вінниці / Опалювальний сезон у Вінниці розпочнеться 15 жовтня. У міськвиконкомі оприлюднили рішення

Тепло у домівки вінничан розпочнуть подавати 15 жовтня. Відповідне рішення 10 жовтня ухвалив виконком Вінницької міськради. Мотивують початок опалювального сезону у міськвиконкомі прогнозом, що середньодобова температура повітря станом на цю дату очікується нижчою +8°С.

Тепло у домівки вінничан розпочнуть подавати 15 жовтня. Відповідне рішення 10 жовтня ухвалив виконком Вінницької міськради. Мотивують початок опалювального сезону у міськвиконкомі прогнозом, що середньодобова температура повітря станом на цю дату очікується нижчою +8°С.

«Розпочати опалювальний період в м. Вінниці з 15 жовтня 2019 року. Рекомендувати теплопостачальним підприємствам незалежно від форм власності та відомчої належності розпочати надання послуг з постачання теплової енергії для потреб централізованого опалення у першочерговому порядку тим споживачам, які не мають заборгованості за спожиту теплову енергію в минулому опалювальному сезоні», - йдеться у рішенні виконкому.

Про готовність подати тепло у домівки вінничан, починаючи із затвердженої виконкомом дати, заявили сьогодні у КП "Вінницямісьтеплоенерго".

Сергій Маламура

11 жовтня, 2019