Опалювальні прилади «Термія» відтепер у Вінниці можна придбати у мережі магазинів «Грош»

Новини Вінниці / Опалювальні прилади «Термія» відтепер у Вінниці можна придбати у мережі магазинів «Грош»

У рамках акції «Готуємось до зими разом!» відтепер придбати опалювальні прилади «ТЕРМІЯ» виробництва ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» можна у місцевій мережі магазинів «Грош». Така співпраця вінницьких підприємств в сучасних реаліях має сприяти тому, аби споживачам було простіше у нинішніх умовах попіклуватися про тепло в оселях взимку.

Про це повідомляють у ПрАТ «Вінницький завод «Маяк».  

Враховуючи зростання попиту на електроприлади для опалення, продукція виробництва заводу стала більш доступною для споживачів. Придбати електричні конвектори та плити «ТЕРМІЯ» за прийнятними цінами можна у магазинах мережі «Грош» як у Вінниці, так і районних супермаркетах.

«Такі партнерські відносини місцевих підприємств важливі та корисні для кожного з її учасників та жителів Вінниччини загалом! Разом ми сильніші! Все буде Україна!», - наголошують виробники та ритейлери.

Зазначимо, на сьогодні лінійка конвекторів, котлів та обігрівачів ТМ «ТЕРМІЯ» налічує десятки позицій. Кожному споживачеві не складно підібрати прилад на свій смак та розраховуючи об’єм приміщення. Високий коефіцієнт корисної дії, цікавий дизайн і компактність має стати запорукою того, що клієнт не пошкодує, що обрав саме вінницткій виріб.  

Настільні електричні плити «ТЕРМІЯ» відрізняє зручність у використанні, демократична ціна та великий асортимент моделей. За відсутності газопостачання чи можливими проблемами вони стануть незамінним помічником у домогосподарстві.  

Олеся Рудницька

5 жовтня, 2022