Онкохворі "отримують індивідуальну комунікацію": голова Вінницької ОДА розповів про ситуацію в "осередках" спалаху коронавірусу

Новини Вінниці / Онкохворі "отримують індивідуальну комунікацію": голова Вінницької ОДА розповів про ситуацію в "осередках" спалаху коронавірусу

Породіль з вінницького пологового будинку №2 розподілили по інших закладах, а з пацієнти онкоцентру "отримують індивідуальну комунікацію". Про це сьогодні на традиційному "карантинному" брифінгу розповів голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

Породіль з вінницького пологового будинку №2 розподілили по інших закладах, а пацієнти онкоцентру "отримують індивідуальну комунікацію". Про це сьогодні на традиційному "карантинному" брифінгу розповів голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.  

За його словами, після підтвердження зараження COVID-19 кількох співробітників пологового будинку №2 у Вінниці, його повністю продезінфікували та провели всі протиепідемічні заходи.

"Усі пологові процеси були переведені в пологовий будинок №1 та Центр матері і дитини. Перевантаження немає. У випадку збільшення навантаження по пологах буде робитися оперативний перерозподіл по медичних закладах", - сказав В.Скальський.

Стосовно Подільського регіональному онкоцентру, де також підтверджено зараження співробітників, то голова ОДА зауважив:

"Приміщення продезінфіковані, зібраний матеріал на тестування. Онкохворі, що входять до пацієнтів диспансеру, отримують індивідуальну комунікацію щодо подальшого перебігу лікування та проведення медичних процедур. Саме зараз відбувається перегляд діяльності і визначення: яким чином в подальшому всі онкохворі будуть отримувати послуги".