Олешук повідомив про враження командного пункту росіян на аеродромі Саки

Новини Вінниці / Олешук повідомив про враження командного пункту росіян на аеродромі Саки

Повітряні сили ЗСУ уразили на території окупованого Криму аеродром Саки. Там розташовувався ще один пункт управління ворога.

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

У Telegram він зазначив, що Сили оборони вдарили по пункту управління на аеродрому Саки, який знаходиться поблизу селища Новофедорівка на заході півострова.

«Аеродром Саки! "Все цели сбиты!" На жаль, наші Повітряні сили залишились ще без одного пункту управління в Криму», - із сарказмом написав Олещук.

Ймовірно, успішну операцію вдалося здійснили завдяки роботу українських льотчиків. Командувач Повітряних сил подякував їм за роботу.

Зазначимо, на аеродромі Саки базується 43 винищувальний авіаційний полк Військово-повітряних сил РФ, що підтримує російські війська на півдні України. Угрупування окупантів має на озброєнні бомбардувальники Су-24 і винищувачі Су-30.

Вчора ввечері та вночі 6 січня у районі Євпаторії на заході Криму чули потужні вибухи. Очевидці повідомляли про атаку на аеродром Саки. Крім того, 4 січня потужні вибухи лунали у Севастополі та Євпаторії. Раніше повідомлялось про враження командного пункту у Севастополі.

Олег Верлан

6 січня, 2024