Олександра Яремчук з Вінниччини отримала корону «Міс Україна» вартістю у три мільйони доларів

Новини Вінниці / Олександра Яремчук з Вінниччини отримала корону «Міс Україна» вартістю у три мільйони доларів

У столичному Палаці «Україна» 21 жовтня відбувся яскравий фінал конкурсу «Міс Україна», де дорогоцінну корону з білого золота отримала 22-річна Олександра Яремчук з Вінницької області. Красуня любить займатись спортом, а також має декілька хобі, які висвітлює у власних соціальних мережах.

За перемогу змагалося 25 учасниць. Вінничанка перемогла та отримала ексклюзивну корону вартістю три мільйони доларів.

До речі, Олександра здобула вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент бізнес організації» у Київському економічному університеті і нині проживає у Києві.

Вінничанка представить нашу країну на міжнародному конкурсі краси Miss World в Пуерто-Ріко, який відбудеться у грудні.

Цього року організатори влаштували масштабне шоу — крім учасниць конкурсу, на сцену вийшли знамениті українські артисти, серед яких Тіна Кароль, MONATIK, DOROFEEVA, GO_A, THE HARDKISS, Артем Пивоваров, WELLBOY, KADNAY, TVORCHI.

Олександра Яремчук любить публікувати стильні дописи. Дівчина має гарний смак і обирає цікаві локації, аби фото було оригінальним. Олександру часто запрошують на зйомки, тож в її «інстаграмному арсеналі» багато світлин з професійних фотосесій. Вона часто подорожує.

Новини Вінниці / Олександра Яремчук з Вінниччини отримала корону «Міс Україна» вартістю у три мільйони доларівНовини Вінниці / Олександра Яремчук з Вінниччини отримала корону «Міс Україна» вартістю у три мільйони доларівНовини Вінниці / Олександра Яремчук з Вінниччини отримала корону «Міс Україна» вартістю у три мільйони доларівНовини Вінниці / Олександра Яремчук з Вінниччини отримала корону «Міс Україна» вартістю у три мільйони доларів