Олександр Яровиий може стати кращим спортсменом 2020 року, результат залежить від підтримки вінничан

Новини Вінниці / Олександр Яровиий може стати кращим спортсменом 2020 року, результат залежить від підтримки вінничан

Олександру Яровому шістнадцять років і він займається боксом з семи років. Вінничанина, який займається спортом уДЮСШ «Вінниця», тренує майстер спорту України з боксу Денис Осадчук.

Олександра Ярового, який нещодавно став Чемпіоном Європи з боксу у ваговій категорії 60 кг, визнано кращим спортсменом грудня. Боксера номіновано на звання кращого спортсмена 2020 року у Вінницькій області, голосування проходитиме у режимі онлайн протягом січня 2021 року.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Олександру шістнадцять, він займається боксом з семи років. Вінничанина тренує майстер спорту України з боксу Денис Осадчук.

Право потрапити на Чемпіонат Європи боксер завоював на Чемпіонаті України, який проходив у жовтні в Запоріжжі.В змаганнях взяли участь близько 200 юних боксерів з різних регіонів України, перемога дісталась Олександру Яровому у запеклій боротьбі. 

Не менш напруженими та скадними були поєдинки на Чемпіонаті європи, в якому взяли участь спортсмени з 19 країн Європи, Азії та Африки. Вінничанин на цьому турнірі виступав під керівництвом головного тренера збірної Вінницької області Романа Вакалюка.

Золота медаль Олександра Ярового стала однієї з двадцяти нагород, завойованих нашими спортсменами на цьому турнірі. Загалом Україна здобула 5 золотих, 4 срібні та 11 бронзових медалей, що дозволило збірній піднятися на 2 місце у загальному заліку. Цей Чемпіонат Європи став одним із найуспішніших в історії нашої країни. 

 

Марина Карабай

31 грудня, 2020