Олега Сідорова призначили керівником агродепартаменту Вінниччини

Новини Вінниці / Олега Сідорова призначили керівником агродепартаменту Вінниччини

Керівником новоствореного департаменту агропромислового розвитку Вінницької ОВА призначено Олега Сідорова.

Про це 2 червня повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов під час робочої наради з представниками сільгосппідприємств Вінниччини.

Очільник області підписав наказ про створення самостійного структурного підрозділу обласної військової адміністрації – Департаменту агропромислового розвитку.

Нагадаємо, у лютому 2021-го за розпорядженням очільника області розпочалась ліквідація департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів. Вінницької ОДА. Пізніше було створено окрему структуру «без обтяжень».

Керівником нового департаменту призначено Олега Сідорова.

«Питання про створення окремого структурного підрозділу – це саме те, з чим до мене звертався очільник Вінницької ради сільгоспвиробників Василь Гелета ще до війни. Ми прислухались до побажання аграріїв», - зазначив С.Борзов.

За його словами, наразі необхідна швидка координація питань сільськогосподарської діяльності, а від нового керівника очікують результат.

О.Сідоров працював начальником відділу адміністрування ПАТ «Аграрний фонд» (це державне підприємство) та начальником управління агропромислового розвитку департамент міжнародного  співробітництва та регіонального розвитку ОДА. Сім’я Олега Сідорова має нерухомість у Києві та Вінниці.

Макс Мельник

3 червня, 2022