Один з найвищих у Світі: житель Вінниччини увійшов у ТОП-десять (ФОТО)

Новини Вінниці / Один з найвищих у Світі: житель Вінниччини увійшов у ТОП-десять (ФОТО)

До опублікованого нещодавно списку 10 найвищих людей світу потрапив уродженець міста Бар Ігор Вовковінський.

До опублікованого нещодавно списку 10 найвищих людей світу потрапив уродженець міста Бар Ігор Вовковінський.

Як повідомляє сайт "Діло", коли Вовковінському було 6 років, його зріст уже складав 180 сантиметрів. Батьки, зневірившись у місцевих клініках, вирушили закордон. Приїхавши в США, лікарі встановили, що надзвичайно високий зріст Ігоря є ознакою досить небезпечного захворювання.

До сьогоднішнього дня хлопець продовжує рости, це доставляє йому чимало труднощів. Зокрема, знайти зручне взуття практично нереальне завдання. Однак, коли про його проблему дізналося у «Reebok», то вирішили допомогти чоловіку безкоштовно. Також хлопець створив спеціальний сайт, на якому запустив збір коштів. Наразі він вже зібрав 37000 доларів.

Однак є й декілька переваг у такому зрості: за своє життя він встиг отримати цілий ряд ролей у рекламних роликах і навіть кінофільмах. Зокрема, українці могли його бачити в американській комедії «Позашлюбний тиждень».

Фото з відкритих джерел

Новини Вінниці / Один з найвищих у Світі: житель Вінниччини увійшов у ТОП-десять (ФОТО)Новини Вінниці / Один з найвищих у Світі: житель Вінниччини увійшов у ТОП-десять (ФОТО)Новини Вінниці / Один з найвищих у Світі: житель Вінниччини увійшов у ТОП-десять (ФОТО)Новини Вінниці / Один з найвищих у Світі: житель Вінниччини увійшов у ТОП-десять (ФОТО)
Ірина Заіковата

27 жовтня, 2020