Одній з постраждалих у ДТП за участю "швидкої" у Вінниці ампутували ногу, а її батько - в комі

Новини Вінниці / Одній з постраждалих у ДТП за участю "швидкої" у Вінниці ампутували ногу, а її батько - в комі

Внаслідок аварії, що сталася ввечері 17 березня на в'їзді до Вінниці по Немирівському шосе, постраждало п'ятеро людей. Одній з потерпілих довелось ампутувати ногу. Про це повідомляє 33 канал.

Внаслідок аварії, що сталася ввечері 17 березня на в'їзді до Вінниці по Немирівському шосе, постраждало п'ятеро людей. Одній з потерпілих довелось ампутувати ногу. Про це повідомляє 33 канал.  

Нагадаємо, тоді зіткнулись карета швидкої допомоги, що доставляла хворого з інсультом із Гайсина, та бус Renault Trafic, внаслідок чого, "швидка" вилетіла на автомобіль Mazda.    

Внаслідок аварії постраждали лікарі, водій "швидкої", пацієнт та його донька. У лікарню також госпіталізували 32-річного водія Renault Trafic. Водій Mazda та троє його пасажирів, серед яких підліток, дивом вціліли.

Знайому потерпілих розповідають, що найбільше в аварії постраждали бариста гайсинської кав’ярні Тетяна Кириловська та її батько Юрій. У чоловіка напередодні стався інсульт. Саме його медики транспортували до Вінниці.

"Тетяні, мамі двох діток, буквально відірвало ногу, врятувати не вдалось. У жінки ще й струс мозку. Ситуація з її батьком дуже критична, він у комі та на апараті штучної вентиляції легень. Окрім хворого серця, розриви внутрішніх органів. Щодня на лікування йде до 11 тисяч гривень, для простої людини це великі гроші, тому вони потребують допомоги небайдужих. Просимо відгукнутись. Це для нас страшна подія, мусимо допомогти Тані реабілітуватись після операції та в майбутньому придбати протез, щоб вона продовжувала жити нормальним життям", - говорять знайомі потерпілих.

Номер картки для допомоги: Приватбанк 5168 7573 7992 0327, Тетяна Кириловська

УкрСиббанк 5169 3075 1049 3393, Романь Марина Олександрівна

У поліції ж поки продовжують розслідування кримінального провадження за фактом ДТП.

"Водій автомобіля «швидкої допомоги» Peugeot Boxer, 27-річний житель м. Гайсин, рухаючись у напрямку Вінниці з увімкненими проблисковими маячками, допустив зіткнення з автомобілем Renault Trafic, який виїжджав з другорядної дороги на зелений сигнал світлофора. У результаті «швидка допомога» перекинулась на дах автівки Mazda, що стояла на зустрічній смузі. Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі. Проводиться розслідування", - зазначають у поліції.

Сергій Маламура

25 березня, 2020