"Очищення" лісу по вінницьки: за тиждень поліцейські задокументували 9 фактів незаконної порубки деревини (ФОТО)

Новини Вінниці / "Очищення" лісу по вінницьки: за тиждень поліцейські задокументували 9 фактів незаконної порубки деревини (ФОТО)

За добу на Вінниччині, а саме у Могилів-Подільському  та Хмільницькому районах, поліцейські виявили факти незаконної порубки та перевозу деревини. Правопорушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

За добу на Вінниччині, а саме у Могилів-Подільському та Хмільницькому районах, поліцейські виявили факти незаконної порубки та перевозу деревини. Правопорушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 7 вересня в селищі Вендичани поліцейські зупинили вантажний автомобіль «ЗИЛ», за кермом якого перебував 26-річний місцевий житель. Правопорушник перевозив деревину різних порід без жодних документів.

Аналогічне правопорушення задокументували працівника Хмільницького відділення поліції. 49-річний хмільничанин перевозив автомобілем «УАЗ» незаконно зрізану деревину.

Транспортні засоби затримані та знаходяться на арештмайданчиках.

Поліцією розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 246 ККУ (незаконна порубка лісу). Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Профілактичні заходи тривають.

Новини Вінниці / "Очищення" лісу по вінницьки: за тиждень поліцейські задокументували 9 фактів незаконної порубки деревини (ФОТО)Новини Вінниці / "Очищення" лісу по вінницьки: за тиждень поліцейські задокументували 9 фактів незаконної порубки деревини (ФОТО)Новини Вінниці / "Очищення" лісу по вінницьки: за тиждень поліцейські задокументували 9 фактів незаконної порубки деревини (ФОТО)
Ірина Заіковата

8 вересня, 2020