Очікувані перебої з водою відміняються: Вінниця отримала три тонни рідкого хлору, в середу очікується ще одна поставка

Новини Вінниці / Очікувані перебої з водою відміняються: Вінниця отримала три тонни рідкого хлору, в середу очікується ще одна поставка

Сьогодні на 9 годину рану «Вінницяоблводоканал» отримав 3 балони рідкого хлору - це три тонни.

На минулому тижні рідкого хлору для вінницького водоканалу залишалося на тиждень. Запас реагенту дійшов до критичної межі через зупинку роботи АТ «ДніпроАзот», єдиного в Україні виробника речовини, якою знезаражують воду.

Однак можливих перебоїв із водою не буде, «ДніпроАзот» заявив, що відновлює роботи, на підприємстві закінчені підготовчі роботи до включення виробництва. Більше того, за словами директора департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації Сергія Волкова, КП "Вінницяоблводоканал" вже отримав першу партію хлору.

«Ще у п’ятницю було на 5 днів запасу хлору. Сьогодні на 9 годину ранку «Вінницяоблводоканал» отримав 3 балони рідкого хлору - це три тонни. На середу є домовленість про поставку це 6 балонів, а можливо і навіть більше. Ситуація із водою контрольована», - уточнив NaПарижі Сергій Волков.

Раніше NaПарижі повідомляв, що через зупинку хімзаводу у Камянському на водоканалах закінчуються запаси хлору: у Вінниці його залишилося на 14 днів.