Ображений покупець пояснив, чому «замінував» у Вінниці супермаркет

Новини Вінниці / Ображений покупець пояснив, чому «замінував» у Вінниці супермаркет

Вінницькі правоохоронці вирахували та затримали 52-річного чоловіка, якого підозрюють у хибному мінуванні супермаркету «АТБ» на проспекті Юності. За словами вінничанина, у повідомленні про «вибухівку» він мав на увазі зовсім інше – вибух власних емоцій від якості товару. На його думку, онук занедужав через споживання зіпсованих продуктів.

Вінницькі правоохоронці "вирахували" та затримали 52-річного чоловіка, якого підозрюють у хибному мінуванні супермаркету «АТБ» на проспекті Юності. За словами вінничанина, у повідомленні про «вибухівку» він мав на увазі зовсім інше – вибух власних емоцій від якості товару. На його думку, онук занедужав через споживання зіпсованих продуктів.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 28 листопада працівники поліції затримали правопорушника, який повідомив про замінування одного з супермаркетів близько 12.30.

Протягом години поліцейські перевіряли приміщення магазину та прилеглу територію. Небезпечних предметів там не виявили. За номером чоловіка, який телефонував, знайшли. Вінничанин пояснив, що напередодні придбав у магазині продукти, нагодував онука і в того погіршився стан здоров’я.

Турботливий дідусь вирішив, що псування продуктів сталось через недотримання встановлених правил зберігання товару персоналом закладу. І вінничанин звернувся до поліції. Чоловік пояснив, що не мав на увазі справжній вибух, казав про «вибух власних емоцій».

Проте за фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчим відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч. ч.1 ст. 259 КК України, що передбачає до 6 років ув’язнення.

Тема псування продуктів на полицях магазинів та продаж прострочених товарів давно є актуальною для вінничан, тому принаймні на підтримку суспільства дідусь точно може розраховувати. У даному випадку не доведено, що онук підозрюваного отруївся саме від продуктів у магазині, де шукали вибухівку.