Обід без клопоту: 5 причин замовити їжу в Domino's Pizza

Новини Вінниці / Обід без клопоту: 5 причин замовити їжу в Domino's Pizza

Карантин перетворив доставку їжі з екзотики в звичку: швидко, смачно, просто й безпечно. Популярна на 5 континентах світу піца Domino's Pizza тепер доступна і в Вінниці.

Карантин перетворив доставку їжі з екзотики в звичку: швидко, смачно, просто й безпечно. Популярна на 5 континентах світу піца Domino's Pizza тепер доступна і в Вінниці.

№1 в світі

17300 ресторанів мережі успішно працюють в 90 країнах світу. Жорсткі корпоративні стандарти контролюють всі процеси роботи:

  • постачальників продукції перевіряють та затверджують у розташованому в США міжнародному офісі компанії;
  • нові ресторатори проходять спеціальне навчання і тренінг, персонал доводить роботу до автоматизму;
  • на розкочування тіста, соус і складання піци у піццайоло за стандартом 180 секунд;
  • 7-8 хвилин в печі проводить піца при температурі близько 246ºС;
  • мопедам кур'єрів не страшні міські пробки та перекриті для авто в'їзди до дворів.

Піца на будь-який смак

Меню ресторану враховує перевагу вегетаріанців і мясоїдів. Кожен розділ меню демонструє зразок готового продукту та склад інгредієнтів. Для 1-2 чоловік вибирайте маленьку чи середню піцу. Для великої компанії варто обрати 2-3 великих.

Гурмани вважають за краще додатково замовити соковиту начинку бортика - хот-доги чи ніжний крем-сир Філадельфія. Мережа піцерій заснована в Америці, тому у клієнтів є вибір тіста - пишне американське або тонкий італійський корж з хрусткою скоринкою.

Вишукана рецептура

Секрет фірмового соусу Domino's - комерційна таємниця корпорації. Ніжний смак П'яти сирів з бергадер блю і пармезаном або піци Прованс підкреслює вершково-сирний соус Альфредо. Для піци Каррі з куркою та ананасами створений особливий соус з індійськими спеціями. У піцах - Легендах до складу входять білі ковбаски, фрикадельки, шпинат, бекон, шинка, халапеньо, тунець.

Не тільки піца

Ресторани пропонують клієнтам хрусткі курячі стріпси і крильця з різними соусами, скибочки картоплі та легкі салати з моцарелою, тунцем, куркою чи шпинатом. На десерт - шоколадні роли, мафіни і Лава-кейк з розтопленою шоколадною начинкою.

30 хвилин на доставку

Ви відкрили офіційний сайт або мобільний додаток, вибрали обід або вечерю за настроєм, апетитами компанії, калорійністю чи відсотком протеїну та оформили замовлення. Включаємо Pizza Tracker: спеціальна опція показує, на якій стадії ваше замовлення: збірка піци, випічка, упаковка і виїзд кур'єра. Стандарти мережі Domino`s встановили 30 хвилин на доставку замовлення. Засікаємо?

admin

10 лютого, 2021