Ножем у шию. На Вінниччині під час сварки у гостях молода жінка вбила чоловіка

Новини Вінниці / Ножем у шию. На Вінниччині під час сварки у гостях молода жінка вбила чоловіка

У селі Перепільченці Шаргородської територіальної громади Вінниччини під час сімейної сварки молода жінка зарізала свого чоловіка. Каже, що не витримали нерви. Оговтавшись, дружина намагалася врятувати близьку людину, викликала лікарів, але марно.

У селі Перепільченці Шаргородської територіальної громади Вінниччини під час сімейної сварки молода жінка зарізала свого чоловіка. Каже, що не витримали нерви. Оговтавшись, дружина намагалася врятувати близьку людину, викликала лікарів, але марно.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, трагедія сталася 6 травня. В поліції дізналися про це від медиків близько 23 години.

Коли до будинку приїхала слідчо-оперативна група, 28-річна жінка розповіла все як було. Того вечора подружжя пішло в гості до своєї куми. Під час застілля між сімейною парою виник конфлікт. З’ясовувати стосунки чоловік з жінкою вийшли в коридор.

Під час сварки дружина кухонним ножем порізала шию чоловікові. Потерпілому одразу усі намагались надати допомогу. Втім, що до приїзду лікарів 32-річний чоловік помер.

Дружині вбитого оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинений злочин молодій жінці загрожує до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

7 травня, 2021