Новий "муніципальний" будинок у Вінниці готовий приймати новоселів (ФОТО)

Новини Вінниці / Новий "муніципальний" будинок у Вінниці готовий приймати новоселів (ФОТО)

У Вінниці завершили спорудження дев'ятого будинку в рамках програми "Муніципальне житло". Багатоповерхівку побудували на вулиці Маяковського, 138-Б. За словами мера Вінниці Сергія Моргунова, житло там отримає 80 родин.

У Вінниці завершили спорудження дев'ятого будинку в рамках програми "Муніципальне житло". Багатоповерхівку побудували на  вулиці Маяковського, 138-Б. За словами мера Вінниці Сергія Моргунова, житло там отримає 80 родин.

"Важливо, що переважно це – медики, освітяни та інші працівники бюджетної сфери, учасники бойових дій, багатодітні родини, молоді сім’ї. Як вважають учасники програми, муніципальне житло – це гарний баланс ціни та якості", - пише С.Моргунов на своїй сторінці у Facebook.

Міський голова нагадав, що програма «Муніципальне житло» у Вінниці буда започаткована ще мером Володимиром Гройсманом у 2009 році.

За цей час було збудовано більше 47,9 тисяч квадратних метрів житла, ключі від нових квартир отримали майже 700 вінницьких родин.

"Наразі на вулиці Маяковського триває будівництво другого 10-поверхового муніципального будинку – також на 80 квартир. Здати його планують до кінця року", - зазначає С.Моргунов.

Новини Вінниці / Новий "муніципальний" будинок у Вінниці готовий приймати новоселів (ФОТО)Новини Вінниці / Новий "муніципальний" будинок у Вінниці готовий приймати новоселів (ФОТО)Новини Вінниці / Новий "муніципальний" будинок у Вінниці готовий приймати новоселів (ФОТО)Новини Вінниці / Новий "муніципальний" будинок у Вінниці готовий приймати новоселів (ФОТО)