Нову спецтехніку отримали рятувальники ще в одному районі Вінниччини

Новини Вінниці / Нову спецтехніку отримали рятувальники ще в одному районі Вінниччини

Рятувальники Липовецького районного сектора ГУ ДСНС України у Вінницькй області отримали дві одиниці нової спецтехніки. До оновлення автопарку   в цьому рятувальному загоні Вінниччини  готувались – збудували новий ангар, утеплили приміщення і навіть посадили садок біля пожежної частини.

Рятувальники Липовецького районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькй області отримали дві одиниці нової спецтехніки. До оновлення автопарку в цьому рятувальному загоні Вінниччини готувались – збудували новий ангар, утеплили приміщення і навіть висадили садок біля пожежної частини.

Про це повідомляють офіційні джерела.

 «Нові спецавтомобілі мають хорошу компактність та технічну можливість і використовуватимуться не лише для ліквідації пожеж, а й для допомоги у ДТП та інших рятувальних заходах. Техніка оснащена сучасними гідравлічними інструментами, бензорізом, освітленням, драбиною, насосом та іншим спецобладнанням, що значно полегшить небезпечну працю рятувальників. Автомобіль розрахований на 6 чоловік особового складу. Інше авто, менше за об’ємом та потужністю, теж стане доброю підмогою в роботі наших рятувальників», -  йдеться в інформації.

Кошти на придбання спецтехніки виділено з державного бюджету.

Рятувальники з Липовця на нову спецтехніку чекали, тож добудували нове приміщення коштом місцевого бюджету, утеплили його, впорядкували територію та посадили сад.

Марина Карабай

17 лютого, 2020