Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)

Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)

Нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини, обладнану за сучасними стандартами, відкрили сьогодні у Багринівцях Літинського району на Вінниччині. Обслуговуватиме заклад 2700 жителів семи сіл. А обійшлося будівництво державному бюджету у 9,5 мільйона гривень.

Нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини, обладнану за сучасними стандартами, відкрили сьогодні у Багринівцях Літинського району на Вінниччині. Обслуговуватиме заклад 2700 жителів семи сіл. А обійшлося будівництво державному бюджету у 9,5 мільйона гривень.  

Як повідомляють у Вінницькій ОДА, амбулаторія матиме реєстратуру, два кабінети сімейного лікаря, маніпуляційний та оглядовий кабінети, процедурну, стерилізаційну, кімнату для персоналу, залу очікувань, кабінети щеплень та здорової дитини, підсобні приміщення та вбиральні.

Працюватимуть в амбулаторії сімейний лікар, дві медсестри загальної практики-сімейної медицини, лаборант, водій та одна молодша сестра. Амбулаторія забезпечена власним автотранспортом.

Будували амбулаторію за програмою підтримки медичної допомоги у сільській місцевості «Доступна медицина».

Нагадаємо, нещодавно голова Вінницької ОДА Владислав Скальський обурився якістю виконання робіт при будівництві аналогічної амбулаторії у селі Вербка Чечельницького району. Він дав доручення перевірити хід будівництва інших об’єктів та дав три тижня на виправлення помилок.

Загалом минулого року для будівництва 13-ти амбулаторій на Вінниччині від держави надійшло понад 78,3 млн грн.

Фото із сайту Вінницької ОДА

Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Нову амбулаторію відкрили у Багринівцях на Вінниччині: держава дала на будівництво 9,5 млн гривень (ФОТО)