Новорічні подарунки по-вінницьки. Невідомий підклав у ворота гранату

Новини Вінниці / Новорічні подарунки по-вінницьки. Невідомий підклав у ворота гранату

По закінченню святкувань Нового Року вінничанин знайшов на дверях своєї хвіртки досить не звичний «подарунок», зовні схожий на гранату. Чоловік одразу викликав рятувальників.

Зустрівши Новий рік, вінничанин знайшов на своїй хвіртці досить незвичний «подарунок», зовні схожий на гранату. Чоловік одразу викликав рятувальників.

Як повідомили у ГУ НП у Вінницькій області, 1 січня близько 17.00 надійшло повідомлення від вінничанина про те, що невідома особа на воротах його домогосподарства залишила боєприпас.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи. Сам боєприпас, який був прив’язаний до воріт стрічкою, працівники вибухотехнічної служби вилучили та направили на експертизу.

Наразі поліцейські встановлюють особу, причетну до вчинення цього правопорушення.

За попередньою кваліфікацією, слідством розпочато кримінальне проводження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Остаточна правова кваліфікація правопорушенню буде надана після проведення всіх необхідних слідчих та розшукових заходів.

Слідчі дії тривають.