Нові подробиці жахливої автотрощі поблизу Немирова: зросла кількість загиблих

Новини Вінниці / Нові подробиці жахливої автотрощі поблизу Немирова: зросла кількість загиблих

На об’їзній дорозі міста Немирів Вінницької області в аварії, яка сталася 25 серпня, загинули троє людей, серед яких 14-річна дівчина. Раніше NaПарижі писав про ДТП. Близько 7.30 зіткнулися вантажівка Iveco та легковик Volkswagen.

Раніше NaПарижі писав про ДТП. Близько 7.30 зіткнулися вантажівка Iveco та легковик Volkswagen. Наразі у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області повідомляють про деталі трагедії. Загинули на місці події 39-річний водій автомобіля Volkswagen, його 14-річна дочка та їх 20-річна родичка.

У результаті аварії 45-річний водій вантажівки, який перевозив асфальт, не постраждав.

За попередньою інформацією слідства, водій легковика, вінничанин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху. Легковик «вилетів» на вантажний автомобіль. Удар був настільки потужним, що вантажівка опинилася у кюветі, потрощивши відбійник. Легковик розлетівся на «шматки».

Слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 10 років.

Досудове розслідування триває. Призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини аварії.

Новини Вінниці / Нові подробиці жахливої автотрощі поблизу Немирова: зросла кількість загиблих Новини Вінниці / Нові подробиці жахливої автотрощі поблизу Немирова: зросла кількість загиблих Новини Вінниці / Нові подробиці жахливої автотрощі поблизу Немирова: зросла кількість загиблих
Макс Мельник

25 серпня, 2021