Нові автобуси з Німеччини у Вінниці

Новини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у Вінниці

З 1 травня на маршруті №16 «Водоканал – Барське шосе – Аграрний університет» почнуть курсувати два автобуси VDL CITEA, які були надані від німецького міста-партнера Мюнстер.

Автобуси VDL CITEA LLE120 є вживаними, але вони мають низький рівень підлоги та обладнані відкидним пандусом та окремим місцем для пасажира на кріслі колісному. Ці автобуси не лише полегшать переміщення вул. Київської з Барським шосе та мікрорайоном «Вишенька», але й значно скоротять інтервал руху в години «пік» - майже на годину.

Директор департаменту транспорту та міської мобільності міської ради, Андрій Сорокін, підкреслив, що це рішення було ухвалено спільно з Вінницькою транспортною компанією. Додаткові автобуси допоможуть покращити доступність для людей на кріслах колісних та батьків з дитячими візочками, а також скоротять час очікування низькопідлогового транспорту.

Нові автобуси пройшли сертифікацію на відповідність українським стандартам та зареєстровані в сервісному центрі МВС, що забезпечує їх відповідність всім вимогам законодавства.

Новини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у ВінниціНовини Вінниці / Нові автобуси з Німеччини у Вінниці
Михайло Білик

1 травня, 2024