Німецька компанія розроблятиме техніко-економічне обґрунтування реконструкції проспекту Коцюбинського у Вінниці

Новини Вінниці / Німецька компанія розроблятиме техніко-економічне обґрунтування реконструкції проспекту Коцюбинського у Вінниці

Тендер на розробку попереднього техніко-економічного обґрунтування для інфраструктурного проекту «Вінницька Миля» виграла німецька фірма VCDB

Тендер на розробку попереднього техніко-економічного обґрунтування для інфраструктурного проекту «Вінницька Миля» виграла німецька фірма VCDB (Дрезден-Берлін). Про це йдеться на сторінці проекту у Facebook.

У повідомленні зазначається, що компанія уже має досвід роботи в багатьох проектах в Україні. У Вінниці фахівці фірми працюватимуть з березня по вересень. Передбачається два візити спеціалістів до міста.

Нагадаємо, «Вінницька миля» - це проект із комплексного перетворення проспекту Коцюбинського. Цього року міжнародними експертами заплановано розробити техніко-економічне обґрунтування реконструкції.

Торік, чотири команди урбаністів з Вінниці та трьох інших міст, працювали над проектними рішеннями щодо розвитку проспекту Коцюбинського.

У міській раді зазначають, що оновлення проспекту є одним із компонентів міського розвитку в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні». Партнером у реалізації проекту є німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH».