Нічний "драйв": у Вінниці в темряві проводять ремонт доріг та тротуарів на 90 вулицях

Новини Вінниці / Нічний "драйв": у Вінниці в темряві проводять ремонт доріг та тротуарів на 90 вулицях

У Вінниці поточний ремонт та асфальтування проводиться одразу на 90-та вулицях. Впорядковують тротуари, пандуси роблять більш зручними.

У Вінниці поточний ремонт та асфальтування проводиться одразу на 90-та вулицях. Для того, щоб не перекривати рух у місті, роботи проводять вночі. Впорядковують тротуари, пандуси роблять більш зручними.

В пресслужбі міської ради розповідають, де роботи вже виконали, а де ще йде ремонт.

У найближчих планах – завершити ремонт дороги по вулиці Князів Коріатовичів, де роботи проводяться лише в нічний час, щоб не заважати руху транспорту.

Нещодавно роботи завершено на перехресті вулиць Київська-Зулінського та по вул. Чумацька, що на Малих хуторах. Поточний ремонт проведено на ділянках по вулицях Максимовича, Келецька, Петра Запорожця, Котляревського, перехресті Барського та Хмельницького шосе, Шмідта тощо. Загалом у місті відремонтовано доріг площею 24 тисячі метрів квадратних.

Щодо поточного ремонту тротуарів, то нещодавно завершено роботи по вулицях Аграрна та Шепеля. Наразі тривають роботи по вулиці Лебединського в межах перехрестя з вулицею М. Шимка. Тут ремонтують ділянку тротуару, яка сумісно використовується й як велодоріжка. Під час робіт виконується пониження пандусів. 

Марина Карабай

17 червня, 2020