Ніч у Києві. Зірвано чергові атаки росіян

Новини Вінниці / Ніч у Києві. Зірвано чергові атаки росіян

Уламки збитого російського безпілотника влучили у девятиповерхівку у Дарницькому районі Києві. Рятувальникам вдалось загасити пожежу.

Як повідомляє ДСНС, НП сталася близько 04:20 по вул. Кошиця 7А. Виникла загроза руйнування. Від ДСНС було залучено 11 одиниць техніки.

Також надходять повідомлення від мешканців про вибухи на території мікрорайонів Березняки, Осокорки, Троєщина. Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, є не менше трьох поранених.

За інформцією Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

сьогодні вночі сили оборони продовжили спротив значним наступальним угрупованням російських окупантів.

Противник наніс повітряний удар по підрозділам в районі міста Кропивницький, відмічено значну активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та з Тирасполя (ПМР).

Десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, західніше Києва, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника, та зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів. Міст через річку в Ірпені зруйновано.

Ще одна тактична група зі складу сил оборони утримує аеродром Гостомель, до якого вчора рвались російські повітряні десанти.

Повітряні Сили Збройних Сил України захищають небо над Києвом. Так, після 04:00 українська система протиповітряної оборони не дала долетіти двом смертельним подарункам «братів» до столиці.

Олег Верлан

25 лютого, 2022