Ніч у гаражі: у Вінниці під ранок чоловіки з’ясовували стосунки

Новини Вінниці / Ніч у гаражі: у Вінниці під ранок чоловіки з’ясовували стосунки

Під ранок до Вінниці з ножовим пораненням пораненням доставили 33-річного  жителя с. Медвеже Вушко. Як з’ясувалося, він с приятелями «відпочивав», а потім щось пішло не так… Сварка закінчилася тим, що «опонент» кілька разів вдарив ножем у груди.

Під ранок до Вінниці з ножовим пораненням до лікарні доставили 33-річного  жителя с. Медвеже Вушко. Як з’ясувалося, він с приятелями «відпочивав», а потім щось пішло не так… Сварка закінчилася тим, що «опонент» кілька разів вдарив товариша ножем у груди.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався вранці 21 квітня. Близько сьомої години до районного відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію потерпілого.

Незабаром у поліції з’ясували, що потерпілий разом з кількома знайомими у власному гаражі розпивав спиртні напої. Між господарем та одним з гостей виникла суперечка, в ході якої той застосував ніж, аби доказати, що правий. Отже, пораненого госпіталізовано, а от 31-річного товариша затримано – він перебуває «на каратині» - в ізоляторі тимчасового тримання. Свою провину зловмисник визнав.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Макс Мельник

22 квітня, 2020