«Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)

Віче «Ми маємо гідність» зібралось у Вінниці на майдані Небесної Сотні ввечері 21 листопада. Учасники зібрання згадували події Революції Гідності та говорили про нинішню ситуацію в країні, про виклики, що стоять перед державою.

Віче «Ми маємо гідність» зібралось у Вінниці на майдані Небесної Сотні ввечері 21 листопада. Учасники зібрання згадували події Революції Гідності та говорили про нинішню ситуацію в країні, про виклики, що стоять перед державою.

Загалом віче пройшло під гаслом «Ні капітуляції!». У руках учасники мітингу також тримали написи «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі», «STOP Реванш» та «FreeМарченко».

Усі охочі могли в режимі «вільного мікрофона» висловити свою точку зору на очікування, сподівання та дійсний стан справ у державі.

«Коли я збирала це віче, думала, чи потрібно взагалі працювати над якимось документом, який ми маємо підписати. Але зрозуміла, що немає сенсу. Було підписано сотні заяв, звернень і петицій, які влада ігнорує. Влада говорить: «нам по…, що ви там пишете, у нас є завдання і ми його виконуємо». Завдання – відомо від кого», - говорить одна з організаторів віче Олена Танадайчук.

Учасники зібрання на майдані Небесної Сотні вшанували пам’ять полеглих під час Революції Гідності та пройшли ходою до меморіалу полеглим в зоні АТО, що на Європейській площі.

Віче «Ми маємо гідність» цього вечора проходить також на Майдані Незалежності у Києві та в інших містах України.   

Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Ні особливому статусу. Ми всі однаково особливі»: віче «Ми маємо гідність» зібралось на майдані Небесної Сотні у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)