Незабаром Вінницю «захищатиме» власна колекція супергероїв-велетнів (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Незабаром Вінницю «захищатиме» власна колекція супергероїв-велетнів (ВІДЕО)

У одному з гаражів Вінниці досить гаряче та шумно. І це не дивно, адже саме там створюються «дива» браттями Худієнки. Двоє вихідців з Кременчука приїхали до Вінниці, адже вважають наше місто найкращим для родини.

У одному з гаражів Вінниці досить гаряче та шумно. І це не дивно, адже саме там створюються «дива» браттями Худієнками. Двоє вихідців з Кременчука приїхали до Вінниці, адже вважають наше місто найкращим для родини.

Як стало відомо з відеосюжету телеканала ВІТА, брати Худієнки взялись за унікальний проєкт. В одному з гаражних кооперативів Вінниці з-під молотів майстрів «оживають» дво- та триметрові супергерої. Худієнки плануть створити цілу колекцію героїв коміксів та комп’ютерних ігор, яку в Україні ще не бачили.

Однак, ще чотири місяці тому брати і гадки не мали, як працює зварювальний апарат. А вже сьогодні на завершальному етапі скульптура Залізної людини та ще 15 героїв коміксів Marvel. Відомо, що за дизайн та порізку метала для майбутніх героїв відповідає старший брат Юрій, молодший Руслан зварює усі деталі.   

Подробиці у відео