Нещодавно призначений голова Жмеринської РДА потрапив в ДТП

Новини Вінниці / Нещодавно призначений голова Жмеринської РДА потрапив в ДТП

В Жмеринці на вулиці Свободи 10 травня сталась ДТП. Водій «Москвича» поспішав, тому відбулося лобове зіткнення з «CHERY Tiggo», за кермом якого перебував новопризначений голова Жмеринської РДА Святослав Ніколайчук.

У Жмеринці на вулиці Свободи 10 травня сталась ДТП. Водій «Москвича» поспішав, тому відбулося лобове зіткнення з «CHERY Tiggo», за кермом якого перебував новопризначений голова Жмеринської РДА Святослав Ніколайчук.

Як повідомили у місцевому відділі поліції, ДТП сталася близько 13.45. Слідчо-оперативною групою було встановлено, що водій автомобіля «Іж-комбі» (Москвич) рухався по вулиці Свободи в напрямку перехрестя з вулицею Птахіна. Здійснюючи маневр об’їзду припаркованого в напрямку руху автомобіля, водій здійснив виїхав на смугу зустрічного руху, через шо і відбулося зіткнення з автомобілем «CHERY Tiggo».

Внаслідок ДТП, автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Четверо осіб отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Жмеринської центральної районної лікарні. Травми отримали обоє водіїв та двоє пасажирів «CHERY Tiggo».

За даними фактом відкрито кримінальне провадження.

Макс Мельник

13 травня, 2020