Неподалік вокзалу у Вінниці затримали двох підозрюваних у пограбуванні

Новини Вінниці / Неподалік вокзалу у Вінниці затримали двох підозрюваних у пограбуванні

У Вінниці патрульні затримали двох зловмисників, які пограбували вінничанина. Затримані відібрали у потерпілого мобільний телефон та ланцюжок.

У Вінниці патрульні затримали двох зловмисників, які пограбували місцевого жителя. Вони відібрали у жертви нападу мобільний телефон та ланцюжок.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП Вінницької області, 2 серпня надійшло звернення від вінничанина, який заявив про те, що на вулиці Привокзальній його пограбували двоє невідомих чоловіків. Застосувавши фізичну силу, правопорушники відібрали у потерпілого мобільний телефон та срібний ланцюжок.

За кілька хвилин після надходження повідомлення про злочин, неподалік патрульні затримали підозрюваних. Ними виявились раніше судимі за майнові злочини 36–річний житель Одеської області та 51–річний житель Вінницького району.  

Поліція перевіряє правопорушників на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Наразі зловмисники затримані в процесуальному порядку, їм оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ККУ (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує до 6 років ув’язнення.