Неподалік Вінниці відбулась «Битва Щукарів»: за декілька годин виловили 270 рибин

Новини Вінниці / Неподалік Вінниці відбулась «Битва Щукарів»: за декілька годин виловили 270 рибин

Неподалік Вінниці, на ставу «Цукерня» у Якушинецькій територіальній громаді, відбулась дебютна «Битві Щукарів». У змаганнях прийняли участь 20 команд. Турнір успішно організувала й провела ГО «Всеукраїнське об’єднання Мисливці, Риболови та Біозахисники» та однойменна Фейсбук-спільнота.

«У ловлі хижака змагались учасники з Вінниці, Києва, Хмельницького. Змагання такого формату організовані нами вперше До речі, ця водойма недаремно входить до п’ятірки найкращих із ловлі хижої риби в Україні. Сама ж «Битва Щукарів» відбулась у форматі колективної рибної ловлі хижака на жерлицю. За успіхами рибалок активно стежили вболівальники та рідні й близькі учасників, - розповів голова відокремленого підрозділу ГО «ВО МРБ» по Вінницькій області Віталій Яринчак. – За декілька діб до рибальського свята була відносно тепла як для зими погода. Тож існували певні побоювання, чи вдасться таки провести свято. Однак, згодом вдарив мороз, що успішно скував кригу».

Загалом, за декілька годин змагань було виловлено 270 рибин загальною вагою понад 86 кілограмів. За підсумками змагань перемогла команда «Грін Піс» у складі Вадима та Віктора Савіцьких, друге місце вибороли «Вінницькі Брехуни» - Богдан Костюченко та Олександр Ярошевський, бронзовими призерами стали «Живчики» - Богдан Колосов та Сергій Дубенюк.

Переможці отримали призи від спонсорів турніру. Змагання відбулись завдяки усім нашим друзям-спонсорам: FishTime, Декорбетон, Decathlon, Амберіал, Aqua Storm, ФОП Лукашов.

«Ми сподіваємось, що це свято відбудеться ще не раз і згодом обов'язково стане й всеукраїнським! А вже скоро у нашій спільноті відбудеться ще одне свято– змагання зі стендової стрільби - Кубок МРБ-2022 Вінниця», - зазначають організатори.

Макс Мельник

27 січня, 2022