Необхідно обрати меблі для дому? Нюанси та поради

Новини Вінниці / Необхідно обрати меблі для дому? Нюанси та поради

В усіх родинах українців настає момент ремонту або легкого оновлення інтер’єру місця проживання. Одним з найважливіших моментів є вибір меблів. Адже, саме їх людина обирає під себе, так як буде використовувати з дня н день, та завдяки поєднання елементів можливо змінювати або задати основний дизайн інтер’єру кімнати. У сучасному світі покупка готового комплекту меблів, вже в минулому. Сьогодні в моді творчий підхід в оформленні інтер'єру, що дозволяє порушувати правила. При купівлі меблів в інтернет-магазині «Компанії АМF» можна переглянути фото приклади як той чи інший комплект чи окремий елемент буде вигляди в інтер’єрі.

В усіх родинах українців настає момент ремонту або легкого оновлення інтер’єру місця проживання. Одним з найважливіших моментів є вибір меблів. Адже саме їх людина обирає під себе, так як буде використовувати щодня. Завдяки поєднанню елементів можливо змінювати або задати основний дизайн інтер’єру кімнати. У сучасному світі покупка готового комплекту меблів, вже в минулому. Сьогодні в моді творчий підхід в оформленні інтер'єру, що дозволяє порушувати правила. При купівлі меблів в інтернет-магазині «Компанії АМF» https://amf.com.ua/divany/prjamye/ можна переглянути фотоприклади - як той чи інший комплект чи окремий елемент буде вигляди в інтер’єрі.

Компанія AMF - найбільший виробник офісних меблів, заснована в 1999 році. Компанія об'єднує сім виробничих підприємств, які випускають меблі та комплектуючі на території України, Росії та Китаю. Дистриб'юторська мережа представлена ​​в 36 країнах світу. Виробничий комплекс компанії AMF забезпечує повний і безперервний цикл створення і збирання меблів: від сировини до готового продукту. На виробничих майданчиках компанії працює 1500 співробітників.

Дистриб'юторський офіс AMF складається з 250 чоловік. Потужності компанії дозволяють випускати понад 4 млн. стільців на рік. На всю продукцію виробника видається сертифікат походження товару для країн СНД - (СТ-1) і Сertificate of Original (FORM-A) - для країн Європи.

Аудит якості щорічно підтверджується сертифікатом ISO-9001-2001. Крім того компанія AMF - член Української Асоціації Меблевиків з 2002 року. Постійне прагнення AMF створювати оптимальні та комфортні умови співпраці дозволяє зробити їх взаємовигідними і ефективними для партнерів і клієнтів.

У даному інтернет-магазині Ви можете купити будь-які офісні крісла, стільці для будинку, обідні столи, дивани та інші меблі на будь-який смак.

Отже, як обрати та купити диван?

Спершу, необхідно з'ясувати, яка конструкція дивана вам цікава.  Деякі механізми просто не призначені для щоденного використання. Для невеликої кімнати варто подумати про диван-«трансформер». Диванні механізми трансформерів бувають розкладними, розгортаючимися і викочуваними/висувними.

Головним елементом вибору є саме матеріал, з якого виготовлений каркас і м'яка частина. Чим міцніший каркас, тим довше прослужить диван. Якщо ви підбираєте диван як спальне місце, потрібно звернути увагу на те, з чого виготовлений настил. Щоб зберегти здоров'я хребта, краще обирати диван з комбінуванням пружин і товстого багатошарового наповнювача.

Обравши диван «по душі» в меню магазину, можна перевірити наявність розкладного механізму в обраній моделі, або одразу обрати з переліку меню пункт - розкладні дивани. Для прикладу:

                            

Як вибрати дерев'яні ліжка?

Найважливішою частиною ліжка є каркас, опора і матрац. Сам каркас повинен відповідати розмірам матраца і бути міцним. Більш міцними та надійними вважаються дерев'яні ліжка з твердих порід деревини - бука, дуба або ясена.   

Вибираємо меблі для дитячої кімнати

Для дитячої головними елементами є ліжко, письмовий стіл, шафи для книг, одягу та іграшок. Якщо розміри кімнати дозволяють, то можливо обрати й підставку під ТБ і аудіо апаратуру (на майбутнє). Письмовий стіл повинен бути функціональним, зручним і привабливим для дитини, адже їй доведеться проводити за ним чимало часу.

Ірина Заіковата

24 червня, 2020