Неймовірні села України 2018: Чечельник потрапив до десятки фіналістів

Новини Вінниці / Неймовірні села України 2018: Чечельник потрапив до десятки фіналістів

У День Незалежності, 24 серпня, оголошено переможців IIІ Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018». За перемогу, а також призовий фонд у 100 тисяч гривень цьогоріч змагалося селище Чечельник Вінницької області. Щоправда йому не вдалося увійти до числа трійки переможців конкурсу, який з 2016 року проводить AgroPortal.uа.

У День Незалежності, 24 серпня, оголошено переможців IIІ Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018». За перемогу, а також призовий фонд у 100 тисяч гривень, цьогоріч змагалося селище Чечельник Вінницької області. Щоправда йому не вдалося увійти до числа трійки переможців конкурсу, який з 2016 року проводить AgroPortal.uа.

За результатами онлайн-голосування та оцінки Експертної ради перше місце, а також 100 тисяч гривень, отримало село Гоща Рівненської області, другу і третю сходинку посіли відповідно с. Крилос Івано-Франківської області  та с.Іловиця Тернопільської області. Їм згідно умовами конкурсу передбачено по 25 тис. грн.

Що стосується Чечельника, то селище потрапило до 10 фіналістів, набравши 44,8 балів. Варто зазначити, що 100 можливих балів цьогоріч не отримав жодний населений пункт, який брав участь у конкурсі.

Церемонія нагородження фіналістів III Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018» відбудеться у Києві 3 вересня в Міністерстві аграрної політики і продовольства України.