Негода у Вінниці: за пів дня у місті сталося 13 аварій (ФОТО)

Новини Вінниці / Негода у Вінниці: за пів дня у місті сталося 13 аварій (ФОТО)

Якщо за звичної погоди у Вінниці щоденно трапляється 1-2 ДТП, а то й взагалі обходиться без автопригод, то сьогодні, 8 лютого, із 8-ї по 15 годину у місті зафіксували 13 аварій. Про це NаПарижі розповіла речниця патрульної поліції Вінницької області Тетяна Плахотнюк.

Якщо за звичної погоди у Вінниці щоденно трапляється 1-2 ДТП, а то й взагалі обходиться без автопригод, то сьогодні, 8 лютого, із 8-ї по 15-у годину у місті зафіксували 13 аварій. Про це NаПарижі розповіла речниця патрульної поліції Вінницької області Тетяна Плахотнюк.

За її словами, усі аварії - без потерпілих, а основна причина аварійності - суттєве погіршення погодних умов.  

Так, зіткнення автівок були сьогодні біля площі Гагаріна. Одразу три машини не розминулись на Хмельницькому шосе біля Лісопарку, аварії фіксували також на перехресті Немирівського шосе - вулиці Чехова й біля повороту на Магістратську.  

Окрім того, вранці суттєво ускладнила рух вантажівка, яка застрягла у снігу на перехресті вулиць І.Богуна та В.Чорновола через ожеледицю.

Фото із соцмереж

Новини Вінниці / Негода у Вінниці: за пів дня у місті сталося 13 аварій (ФОТО)Новини Вінниці / Негода у Вінниці: за пів дня у місті сталося 13 аварій (ФОТО)Новини Вінниці / Негода у Вінниці: за пів дня у місті сталося 13 аварій (ФОТО)Новини Вінниці / Негода у Вінниці: за пів дня у місті сталося 13 аварій (ФОТО)
Сергій Маламура

8 лютого, 2021