Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)

Новини Вінниці / Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)

Минулої доби рятувальники виїжджали на ліквідацію наслідків негоди у трьох районах Вінниччини: Гайсинському, Бершадському та Погребищенському.

Минулої доби рятувальники виїжджали на ліквідацію наслідків негоди у трьох районах Вінниччини: Гайсинському,  Бершадському та Погребищенському.

Зокрема, як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, у місті Погребище 4 травня о 18:14 рятувальники відкачували воду з території приватного домоволодіння на вул. Чернечій. Загалом було відкачано 250 кубічних метрів води.

У Гайсині о 19:54 на вул. І.Богуна, було підтоплене одне приватне домогосподарство. Бійці ДСНС там відкачали 8 кубометрів води та прочистили стічні канави від сміття та бруду.

На аналогічний виклик цього ж вечора виїжджали рятувальники у Бершадськомиу районі. Там, в с. Крушенівка через сильний дощ затопило подвір’я та одну присадибну ділянку. Аби запобігти підтопленню житлового будинку, за допомогою підручних засобів, надзвичайники здійснили підкоп та відвели воду в долину.

Нагадаємо, у Погребищенському районі внаслідок негоди загинула людина.

Новини Вінниці / Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)  Новини Вінниці / Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)  Новини Вінниці / Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)  Новини Вінниці / Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)  Новини Вінниці / Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)  Новини Вінниці / Негода наробила лиха у трьох районах Вінниччині: підтоплювало дороги, подвір'я та городи (ФОТО)