Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)

Нічне небо у Вінниці почервоніло через пожежу на Старому місті. Загорілися складські приміщення по вулиці Гліба Успенського, 91, де поруч зберігаються зокрема гумові вироби. Боротьба з вогнем місцевих рятувальників тривала кілька годин.

Як повідомили NaПарижі у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, інформація щодо займання у складських приміщеннях до Служби порятунку надійшла о 00.57.

До місця події було направлено 11 одиниць спецтехніки та 47 рятувальників. Площа усіх складів неподалік Староміського мосту складає 1600 квадратних метрів, а пожежа поширилася лише на 600 м2.

Локалізовано її о 2.38, а ліквідовано займання о 3.39.

Наразі у ГУ ДСНС не можуть сказати причину пожежі, її встановлюють.

Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)Новини Вінниці / Небо почервоніло. У Вінниці загорівся склад (ВІДЕО)
Олег Верлан

4 грудня, 2021