Не витримало: у центрі Вінниці дерево звалилося на тротуар (ФОТО)

Новини Вінниці / Не витримало: у центрі Вінниці дерево звалилося на тротуар (ФОТО)

Погіршення погодних умов, зокрема, зниження температури, про що повідомляв NaПарижі, додають клопоту мешканцям Вінниці. Комунальники розпочинають тривалу боротьбу з ожеледицею, посипаючи сумішшю тротуари. Пішоходи ж у ці дні мають бути особливо обачними, оскільки на асфальті з'являється лід, створюючи небезпеку. Утім, загрозу несуть не лише асфальтне покриття чи плитка, що стають надзвичайно слизькими в деяких місцях. А й дерева, деякі з яких, схоже, що внаслідок обледеніння, падають просто на тротуари.

Погіршення погодних умов, зокрема, зниження температури, про що повідомляв NaПарижі, починають додавати клопоту мешканцям Вінниці. Комунальники розпочинають тривалу боротьбу з ожеледицею, посипаючи сумішшю тротуари. Пішоходи ж у ці дні мають бути особливо обачними, оскільки на асфальті з'являється лід, створюючи небезпеку.

Утім, загрозу несуть не лише асфальтне покриття чи плитка, що стають надзвичайно слизькими в деяких місцях. А й дерева, деякі з яких, схоже, що внаслідок обледеніння, падають просто на тротуари. Зокрема, сьогодні подібне трапилося у самісінькому центрі Вінниці. Фото дерева, яке не витримало льоду й морозу, відразу з'явилося у соціальних мережах.


 

Юрій Ярмощук

14 листопада, 2018