Не врахував камери відеоспостереження: у Вінниці затримали хлопця, який хронічно краде елітний алкоголь

Новини Вінниці / Не врахував камери відеоспостереження: у Вінниці затримали хлопця, який хронічно краде елітний алкоголь

Працівники вінницької поліції 12 квітня встановили особу молодика, який з приміщення автозаправки на вулиці 600-річчя викрав пляшку вина вартістю майже 600 гривень. Хлопець є знаним поціновувачем елітного алкоголю, раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні, ро крадіжку у поліції дізнались від працівників АЗС. Камери відеоспостереження зафіксували правопорушника та момент вчинення ним злочину. Хлопець з вітрини взяв пляшку вина, сховав його під одяг та виніс з приміщення.

Протягом кількох годин оперативники встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 18-річний вінничанин. Раніше хлопець вчиняв аналогічні злочини на території міста та є фігурантом кримінального провадження, яке зараз розглядається судом.

Слідчі готують матеріали для оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка). За таке правопорушення передбачено ув’язнення терміном до 8 років.

Макс Мельник

13 квітня, 2022