Не привітав зі святом. На 8 березня на Вінниччині жінка обікрала сусіда, якому допомагала по господарству

Новини Вінниці / Не привітав зі святом. На 8 березня на Вінниччині жінка обікрала сусіда, якому допомагала по господарству

У Могилів-Подільському районі 8 березня поліцейські розшукали 51-річну жінку, яка обікрала свого односельця. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 17.00 до правоохоронців звернувся 63-річний житель с. Клембівка з повідомленням про злочин. Чоловік розповів, що з його помешкання зникли 1500 гривень та банківська карта, з якої було знято 2500 гривень.

Поліцейські менш ніж за годину встановили та розшукали правопорушницю. Нею виявилась 51-річна жителька Ямпільської міської громади. Як з’ясувалось, жінка раніше допомагала сусіду по господарству. Перебуваючи у будинку чоловіка, вона викрала кошти та банківську карту разом з пін-кодом, який був записаний на листку паперу. Скориставшись даними, зловмисниця зняла готівку у банкоматі. 

Викрадені гроші жінка витратила на власні потреби. Банківську карту вилучено. 

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

9 березня, 2023