Не поділили дорогу: на Вінниччині зіткнулися дві автівки, у результаті чого загинула людина (ФОТО)

Новини Вінниці / Не поділили дорогу: на Вінниччині зіткнулися дві автівки, у результаті чого загинула людина (ФОТО)

Вночі 9 лютого на автодорозі Стрій – Тернопіль – Кропивницький неподалік села Кароліна Немирівського району Вінницької області сталася аварія. Через зіткнення Volkswagen та Renault Master загинув пасажир однієї з іномарок.

Вночі 9 лютого на автодорозі Стрій – Тернопіль – Кропивницький неподалік села Кароліна Немирівського району Вінницької області сталася аварія. Через зіткнення Volkswagen та Renault Master загинув пасажир однієї з іномарок. 

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, ДТП сталася близько 03.30. За попередніми даними 57–річний водій автомобіля Volkswagen, одесит, не впорався з керуванням. Його автівка виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з мікроавтобусом Renault.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 48-річний пасажир Volkswagen загинув на місці пригоди, а водій госпіталізований до лікарні.

Слідчий поліції призначив експертизи, проведення яких допоможе у встановленні причин трагедії.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого), що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Не поділили дорогу: на Вінниччині зіткнулися дві автівки, у результаті чого загинула людина (ФОТО)Новини Вінниці / Не поділили дорогу: на Вінниччині зіткнулися дві автівки, у результаті чого загинула людина (ФОТО)
Макс Мельник

10 лютого, 2020