Не під вартою: водія Infiniti, який у Вінниці врізався в автомобіль таксиста, відпустили під заставу

Новини Вінниці / Не під вартою: водія Infiniti, який у Вінниці врізався в автомобіль таксиста, відпустили під заставу

Водія Infiniti, якого підозрюють у скоєнні моторошної аварії у Вінниці , відпустили під заставу. Аби 23-річний вінничанин не був 60 днів під вартою, за нього внесли сто п’ятдесят три тисячі шістсот вісімдесят гривень. Про це NaПарижі розповіли у прес-службі прокуратури Вінницької області.

Водія Infiniti, якого підозрюють у скоєнні моторошної аварії у Вінниці, відпустили під заставу. Аби 23-річний вінничанин не був 60 днів під вартою, за нього внесли сто п’ятдесят три тисячі шістсот вісімдесят гривень. Про це NaПарижі розповіли у прес-службі прокуратури Вінницької області.

Нагадаємо, у вівторок, 12 березня, Вінницький міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави водію Infiniti, підозрюваному у скоєнні аварії, внаслідок якої постраждав таксист. ДТП сталося вранці 9 березня біля торговельного центру «Грош».

Заставу внесли вдень судового засідання, щодо обрання міри запобіжного заходу. Поки що офіційно не відомо був молодик в стані алкогольного спяніння чи ні, так як тривають експертизи. 

Саша Григоровська

13 березня, 2019