Не «Авалоном» єдиним. Вінничани наполягають на ремонті вулиці Трамвайної

Новини Вінниці / Не «Авалоном» єдиним. Вінничани наполягають на ремонті вулиці Трамвайної

Вінничанин Андрій Третяк 7 жовтня опублікував петицію до міськради, в якій вказує на гостру необхідність реконструкції вулиці Трамвайної з облаштуванням зручних тротуарів. Він звернув увагу на те, що недавно введено в експлуатацію житловий комплекс «Авалон», що у рази збільшило навантаження на дорогу.

«Внаслідок чого суттєво збільшився і не без того великий потік автомобілів, що рухаються по даній вулиці. Дорога в незадовільному стані, ширина не дозволяє здійснити повноцінний роз'їзд, особливо на ділянці від Хмельницького шосе до перетину з вул. М.Амосова. Автівки припарковані вздовж узбіч, що додатково створює перешкоди руху.

Щодня вулицею проходить значна кількість пішоходів, серед яких чимало дітей. По цій дорозі пролягає маршрут до 26-ї школи, дитячого палацу мистецтв, зупинок громадського транспорту. На дорозі були випадки ДТП із за участю пішоходів та велосипедистів. Відсутність тротуару та дороги, яка б відповідала існуючим нормативам на даній ділянці не сприяє безпеці руху та підвищує аварійність на дорозі», - зазначає автор петиції.

Також можна додати, що Трамвайна – єдина зручна артерія у мікрорайоні «Слов’янка», яка поєднує Хмельницьке шосе з вулицею Келецькою, адже інші паралельні вулиці або ще вужчі, або «обрізані»…

Олеся Рудницька

7 жовтня, 2021