Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)

Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)

Починаючи з 23 березня Вінниця переходить на справжній карантинний стан, адже магістральні траси почали контролювати військові, а другорядні дороги, що ведуть до міста, перекриті. У соцмережі вінничани викладають фото бетонних блоків, які «залишили» на дорогах.

Починаючи з 23 березня Вінниця переходить на справжній карантинний стан, адже магістральні траси почали контролювати військові, а деякі дороги, що ведуть до міста, перекриті. У соцмережі вінничани викладають фото бетонних блоків, які «залишили» на дорогах.

Напередодні у Facebook Військова частина 3008 Національної гвардії України повідомили, що «з метою якісної організації та несення служби під час проведення обмежувальних карантинних заходів на пересувних мобільних постах на в’їздах та виїздах міста Вінниця та Ямпільського району залучено важка техніка та бронеавтомобілі підрозділів військової частини 3008».

Чому саме для контролю в’їзду-виїзду з міста потрібна важка техніка, не уточняється. Мабуть, аби запобігти «пересуванню» тих, хто спробує минути перевірку. Вірогідно, щоб уникати несанкціонованих перетинів меж міста, деякі дороги навколо Вінниці та інших населених пунктів вирішили заблокувати бетонними блоками. Ще ввечері 23 березня вінничани почали викладати у мережі світлини, на яких видно, як їх встановлюють.

Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці перекрили деякі дороги, на інших встановлені блок-пости (ФОТО)
Макс Мельник

24 березня, 2020