Навколо Вінниці на борту гвинтокрила облетіла ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» (ФОТО)

Новини Вінниці / Навколо Вінниці на борту гвинтокрила облетіла ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» (ФОТО)

У зв’язку з тим, що незабаром святкуватиметься День міста, у гвинтокрилі ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька»… облетіла всю Вінницю.

У зв’язку з тим, що незабаром святкуватиметься День міста, у гвинтокрилі ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька»… облетіла всю Вінницю.

Як повідомляють у прес-службі Вінницько-Барської єпархії ПЦУ, 11 вересня відбувся молебень на аеродромі під Вінницею. Його звершили священники Вінницько-Барської та Вінницько-Тульчинської єпархій ПЦУ перед шанованим образом Божої Матері «Вінницько-Рожецька».

Потім ікону передали пілоту. На борту гвинтокрила вона облетіла всю Вінницю. Ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» є однією з найшановніших у Вінниці.

Новини Вінниці / Навколо Вінниці на борту гвинтокрила облетіла ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці на борту гвинтокрила облетіла ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці на борту гвинтокрила облетіла ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці на борту гвинтокрила облетіла ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» (ФОТО)Новини Вінниці / Навколо Вінниці на борту гвинтокрила облетіла ікона Божої Матері «Вінницько-Рожецька» (ФОТО)
Макс Мельник

12 вересня, 2019